Followers

iHerb Code

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

My first Beautytestbox

Κορίτσια σήμερα το πρωί έλαβα το πρώτο μου  Beautytestbox  και σκέφτηκα να κάνω ένα post για να σας δείξω τι περιείχε. Για όσες δεν ξέρουν τι είναι το Beautytestbox είναι ένα κουτάκι που περιέχει 5-6 δείγματα απο διάφορες μάρκες ώστε να τα δοκιμάσετε και να δείτε αν σας αρέσουν. Συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο για τον τύπο του δέρματος σας και των μαλλιών σας ώστε να σας στείλουν τα  κατάλληλα δείγματα. Κοστίζει 10€ με δωρεάν μεταφορικά αλλά αν θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή επιβαρύνεστε με 3€ επιπλέον.

Ορίστε τι περιείχε το δικό μου κουτάκι. :)



  • Λοσιόν σώματος Greenyard
  • Αφρόλουτρο Greenyard
  • Κρέμα ενυδάτωσης SANS SOUCIS Moister Aqua Benefits 24-h care
  •  Υδρολιπιδική κρέμα ποδιών Gehwol.
  • Αμπούλα τριχωτού κεφαλής Gerard's KAPHA Oil
  • φακελάκι της σειράς DR. Scheller Natural & Effective απολέπισης προσώπου Pomegranate

Απογοητεύτηκα λίγο γιατί δεν περιείχε κανένα προιόν μακιγιάζ ή κάποιο μανό όπως είχα δεί σε κάποιες άλλες κοπέλες. Παρ'όλα αυτά έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω καινούρια προιόντα και εταιρείες που δεν γνώριζα. Δεν ξέρω αν θα το ξανα πάρω τον άλλο μήνα αλλά σίγουρα αργότερα που λογικά θα έχουν και περισσότερες εταιρείες. Το βρίσκω πολύ καλή ιδέα και για δωράκι επίσης. :)

Εσείς πήρατε ή σκέφτεστε να πάρετε Beautytestbox;
Τι είχε μέσα το δικό σας;;
Πώς σας φαίνετε σαν ιδέα;
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

14 σχόλια:

  1. simpliroses to erotimatologio? poy exei gia tis anagkes? ego pantos pistevo oti einai poly kali eykairia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, πρίν πατήσεις την συνδρομή που θέλεις(1,3,6 ή 12 μήνες) πατάς εκεί που λέει Βρείτε τον τύπο σας και σου ανοίγει να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο.

      Διαγραφή
  2. Πίστευα ότι θα έχει πολύ περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ... Αν αργότερα βάλουν ίσως να παραγγειλω...

    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και εγώ περίμενα ίσως ένα ή δύο προιόντα μακιγιάζ. :/

      Διαγραφή
  3. οντως βλακεια που δεν ειχε τιποτα απο μακιγιαζ αλλα ειναι και πολυ ωραια προταση για δωρο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι αν τύχαινα το δικό σου δεν θα πετούσα και από την χαρά μου,γιατί είμαι πολύ του μακιγιάζ και λιγότερο των lotion,αν θες τσέκαρε το δικό μου κουτάκι στο blog μου
    www.desertrose2012.blogspot.gr
    Πάντως είδα ότι θα συνεργαστούν και με τα λαδάκια Monoi Tahiti που θέλω πολύ να δοκιμάσω,οπότε θα το ξαναπαραγγείλω,στο ερωτηματολόγιο πάντως ρώταγε αν είσαι πιο πολύ fan του μακιγιάζ ή της περιποίησης σώματος,δεν ξέρω εσύ τι επέλεξες,αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν σου έβαλαν ούτε ένα προιόν μακιγιάζ :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχα δεί το δικό και πίστευα ότι κάπως έτσι θα ήταν και το δικό μου. Στο ερωτηματολόγιο είχα διαλέξει και εγώ μακιγιάζ αντί για περιποίηση. Τέλος πάντως, ελπίζω όταν θα το ξαναπάρω να είναι καλύτερο. :)

      Διαγραφή
  5. δεν πειράζει και αυτά θα τα βολευτείς μια χαρά πιστεύω!!!και εγ΄ψ ίσως παραγγείλω κάποια στιγμή,αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θα τα χρησιμοποιήσω σίγουρα αλλά θα ήθελα και κάποιο προιόν μακιγιάζ. :)

      Διαγραφή
  6. Ωραία ευκαιρία! Σκέφτομαι κι εγώ κάποια στιγμή να παραγγείλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλή ευκαιρία όντως να γνωρίσεις νέα προιόντα και εταιρείες. :)

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα κορίτσια!Χαιρόμαστε που το Beautytestbox σας ιντριγκάρει και το συζητάτε. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι κάθε κουτάκι του Beautytestbox είναι μοναδικό όπως και κάθε μία από εσάς. Στόχος μας είναι να γνωρίζετε & να δοκιμάζετε νέα καλλυντικά καθώς και νέα brands. Ακούμε φυσικά τις παρατηρήσεις σας και φροντίζουμε να γεμίζουμε τα κουτάκι με προϊόντα που σας ευχαριστούν. Ήδη ετοιμάζουμε νέες συνεργασίες με brands με super προϊόντα για make up.Eίμαστε μόνο στην αρχή και χαιρόμαστε που σας έχουμε κοντά μας. Μείνετε συντονισμένες στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/beautytestbox για να μαθαίνετε όλες τις νέες αφίξεις...Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή