Followers

iHerb Code

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αγαπημένα Ιουνίου..

Γειά σας κορίτσια μου.. Έφυγε και ο Ιούνιος και μπήκαμε καλά καλά στο καλοκαίρι. Οπότε ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε. Αυτή την φορά είπα να τα χωρίσω και σε κατηγορίες και να συμπεριλάβω ρούχα και αξεσουάρ. :)
Το αγαπημένο μου ρούχο για τον μήνα που πέρασε είναι μια μπλέ μπλούζα απο το H&M. Την φοράω με μία σκούρα μπλέ μπλούζα συνήθως απο μέσα. Μου αρέσει πολύ. Εσας; Πώς σας φαίνεται; Είναι και πολύ οικονομική 5 ευρώ έκανε. I love H&M.. <3

Τα αγαπημένα μου παπούτσια γι'αυτό το μήνα είναι της Dexim. Δεν είναι πολύ τέλεια; Μου αρέσει πολύ το ναυτικό στύλ στα ρούχα. Νομίζω ότι έκαναν 20 ευρώ. Πώς σας φαίνονται;

 Η αγαπημένη μου τσάντα όχι μόνο αυτού του μήνα αλλά γενικά τον τελευταίο χρόνο. Δεν είναι κάποια μάρκα αλλά με έχει βολέψει πολύ. Είναι βαρελάκι με τρούκς και μπορεί να φορεθεί και χιαστί. Τώρα ψάχνω να βρώ μία τσαντα να αγοράσω αλλά δεν βρίσκω να μου αρέσουν. Αν έχετε καμιά ιδέα πείτε μου..


Το αγαπημένο μου αξεσουάρ είναι το βραχιολάκι της Cutey.  Σας έχω ξαναμιλήσει γι'αυτό αν θέλετε να διαβάστε περισσότερα μπορείτε εδώ .



Τέλος απο καλλυντικά αυτά ήταν τα αγαπημένα του μήνα. :)



Απο καλλυντικά αυτά είναι τα αγαπημένα μου.
make-up σε μορφή πούδρας της Erre Due,
μάσκαρα The Falsies Volum'Express της Maybelline,
κραγιόν της Avon χρώμα Pink Sunrise. Μου αρέσει πολύ και η συσκευασία του. :)
Για τα νύχια το αγαπημένο χρώμα μου γι'αυτό το μήνα είναι το γαλάζιο της εταιρίας Orkide n.305.
Για τα μαλλιά μου το αγαπημένο του μήνα είναι η μάσκα επανόρθωσης της Nivea.
Το αποσμητικό που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό είναι της Noxzema με άρωμα λουλουδιών. Μυρίζει πολύ τέλεια αλλά θα ήθελα να κρατάει λίγο περισσότερο. Παρ'όλα αυτά είναι στη λίστα των αγαπημένων μου. :)
Τέλος και το πιο αγαπημένα απ'όλα είναι το gel της Aloe Vera της εταιρίας Health Aid. Το χρησιμοποιούσα σχεδόν όλο το μήνα και καθημερινά λόγω εγκαύματος από τον ήλιο. Η συσκευασία γράφει ότι είναι ενυδατικό και προστατευτικό gel. Με επουλωτικές ιδιότητες για εγκαύματα, ξηρότητα και κατεστραμμένο δέρμα. Απαλώνει, ενυδατώνει και αναδομεί το δέρμα. Εγώ το άπλωνα σε πρόσωπο και σώμα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί ήμουν σε κακή κατάσταση απο τον ήλιο σαν παντζάρι :P , πονούσα πολύ, έβγαλα φούσκες και ήμουν χάλια. Το gel βοήθησε πολύ και θα το έχω πάντα στην τσάντα απο'δω και πέρα. Το αγόρασα απο το φαρμακείο είναι 250 ml και έκανε 13 ευρώ. Όλα τα συστατικά είναι φυτικής προέλευσης, με αρώματα απο αιθέρια έλαια και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. 


Αυτάααα απο εμένα.. 
Καλά να περνάτε... 
Φιλιά... 
Εμμανουέλα
<3

12 σχόλια:

  1. Η μπλούζα είναι τέλεια!!
    Την πήρες πρόσφατα?
    xxx
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον προηγούμενο μήνα. Γύρω στις 15 του μήνα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Δεν χάνεις τίποτα να πας.. :)

      Διαγραφή
  2. Το μπλουζακι ειν υπεροχο!Το κραγιον της avon το εχω και εγω και το λατρευω!Ωραιο ποστ!:)
    Φιλιααα~Μαρια♥

    makeupkiss14.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H μπλούζα και τα παπούτσια είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστική η μπλουζίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την εχω και εγω και σε τυρκουαζ!Ειναι τελεια!Καλοφορετη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή