Followers

iHerb Code

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Review: Golden Rose Products

Γειά σας κορίτσια μου. Επιτέλους συνδέθηκε και το internet και επέστρεψα δυναμικά στο blogging που τόσο μου έλειψε. Σήμερα θα σας μιλήσω για κάποια προιόντα απο την Golden Rose που είχαν την καλοσύνη να μου στείλουν μαζί με πολλά πολλά φυλλάδια για να γνωρίσω τα προιόντα τους. Την εταιρεία την γνώριζα αλλά δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να δοκιμάσω κάτι.


Το πρώτο που δοκίμασα είναι ένα ενυδατικό foundation με βιταμίνη Α&Ε το Νο 04.
Είναι αρκετά ενυδατικό αλλά έχει μέτρια κάλυψη. Είναι κάτι σαν ΒΒ cream δηλαδή. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι αφήνει το πρόσωπο matt αφήνοντας όμως και μια λάμψη. Επίσης τις πρώτες φορές μου φάνηκε ότι μύριζε ελάχιστα σαν πλαστελίνη αλλά αυτό δεν με ενόχλησε.

Επόμενη είναι μια περλέ σκιά σε ελεύθερη μορφή το Νο 105.
Είναι στο αγαπημένο μου χρώμα αυτή η σκιά και μου αρέσει πολύ για άνοιξη-καλοκαίρι. Πιστεύω αυτή η σκιά πρέπει να φορεθεί πάνω απο μία άλλη παρόμοιου χρώματος για περισσότερη ένταση γιατί μόνη της είναι περισσότερο glitter. :)

Τέλος δοκίμασα και ένα μανό απο την σειρά matte velvet το Nο 107.
Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο χρώμα αλλά καθόλου καλοκαιρινό, οπότε αυτές τις μέρες που είχε συννεφιά και βροχή βρήκα την ευκαιρία να το βάλω. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και γίνετε matt έχοντας όμως μπόλικα στρασάκια. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο. Χρειάζεται μόνο μια στρώση για να βγεί το χρώμα της συσκευασίας. Τώρα απο διάρκεια εμένα μου κράτησαν 3 μέρες επειδή η βάση που έχω δεν είναι πολύ καλή. Αν ξέρετε κάποια καλή βάση για τα νύχια αφήστε μου ένα σχόλιο σας παρακαλώ. :) Ακόμα να πώ πως το ξέβαμα δεν είναι και πολύ εύκολο εξαιτίας στα στρασάκια..

Αυτά κορίτσια μου..
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν Golden Rose;;
Ή σκοπεύετε να αγοράσετε;;
Εγώ πάντως σίγουρα, αν έχετε κάποιο αγαπημένο Let me know. :)
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε να παίρνετε μέρος στον διαγωνισμό μας που λήγει στις 24 του μήνα. Προλάβετε....

2 σχόλια:

  1. Εγω εχω παρει ποοοολλεεεεες οζες golden rose και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!Και η τιμη παρα πολυ καλη και η ποιοτητα επισης παρα πολυ καλη!Τις ματ βεβαια δεν τις εχω δοκιμασει γιατι εχω top coat που κανει ματ το χρωμα οποτε δεν μου χρειαστηκε!Αλλα προιοντα δεν εχω δοκιμασει της εταιρειας αλλα θα το ηθελα πολυ με την πρωτη ευκαιρια!Για βαση εγω σου προτεινω της Biolife!Αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 4 ευρω και εχει αρκετη ποσοτητα!Στο πινελακι βαζω 9/10 αλλα σαν βαση εμενα μου αρεσε πολυ!10/10!!!Σιγουρα!Να φανταστεις λογω χαμηλου σιδηρου τα νυχια μου ξεφλουδιζαν πολυ ευκολα και μ'αυτη τη βαση μειωθηκε το προβλημα κατα 90%!Και το χρωμα γενικα μου κραταει ανετα βδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή