Followers

iHerb Code

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

A BIG Haul

Γειά σας κορίτσια μου.. Τι κάνετε;; Εγώ όπως σας είχα πεί μετακόμισα εδώ και μία βδομάδα και δεν έχω internet ακόμα (δικό μου τουλάχιστον, τώρα κλέβω απο ένα γείτονα) :P. Αυτές τις μέρες λοιπόν έχω κάνει κάποιες αγορές και είπα να σας τα δείξω με ένα γρήγορο post. :) Let's start..
Επιτέλους πήρα το Extraordinary oil της L'oreal που είχα ακούσει τόσα.. Θα σας κάνω αναλυτικό review μόλις το δοκιμάσω αρκετό καιρό.
Πήρα επίσης το καθαριστικό και απολυμαντικό πινέλων απο το Jumbo, όπου και να κοίταζα γι'αυτό μίλαγαν, ε γινόταν να μην το δοκιμάσω;;
Επόμενο είναι το dry shampoo της syoss. Το έψαχνα παντού αυτό και δεν το έβρισκα, οπότε μόλις το πήρε το μάτι μου σε ένα super market το τσάκωσα. Κάνει αρκετά καλή δουλειά.
Τα δύο βερνίκια που θα σας δείξω τώρα τα είχε δείξει και η Νατάσα στο κανάλι της. Πήρα 2 πολύ καλοκαιρινά χρώματα ένα κοραλλί-πορτοκαλί το Νο.28 και ένα ροζάκι το Νο.8.
Στην συλλογή μου προστέθηκαν 2 ακόμα κραγιόν. Είναι απο την εταιρεία Shedoes Paris και τα πήρα μόλις 1€. Δεν είναι πολύ ενυδατικά αλλά είναι πολύ σταθερά και για την τιμή τους αξίζουν. :)
Απο την essence πήρα 3 μολυβάκια χειλιών το 03 Satin Mauve, το 08 Red Blush και το 11 In the Nude.
Τέλος απο το ebay πήρα κάποια πινέλα. Πήρα ένα πινέλο πούδρας, μπορείτε να το βρείτε εδώ, είναι πολύ μαλακό και δεν μαδάει καθόλου.
 Κι ένα σετ πινέλων για τα μάτια. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Περιέχει 6 πινέλα. Είναι αρκετά καλά, μ'έχουν βολέψει πολύ. :)

Αυτά κορίτσια μου ήταν οι τελευταίες αγορές μου.
Εσείς τι ψωνίσατε τελευταία;;
Περιμένω τα σχόλια σας.
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

14 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιες οι αγορες σου!!Με γεια σου!!!
    Το Extraordinary oil της L'oreal το αγορασα και εγω χθες (ετοιμαζω το σχετικο ποστ με αγορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη είμαι σε αναζήτηση λαδιού! χιχι Τα πινέλα φαίνονται τέλεια!!!
    Όταν μπορείς να μας πεις αν θες αν αξίζει το καθαριστικό πινέλων τελικά!

    Να τα χαρείς όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφες οι αγορέσ σου!!! το dry shampoo το ψάχνω κι εγώ εδώ κι καιρό.... αλλά που θα μου πάει??? σου εύχομαι να τα χαρείσ όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ. Και εγώ το έψαχνα πολύ καιρό, κάπου θα το βρείς και εσύ. :)

      Διαγραφή
  4. polu wraies oi agores sou!!!eidika ta pinela..
    to dry shampoo molis to teleiwsa...den en8ousiastika idiaitera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωωω,πολύ ωραίες αγορές!Με γεια σου,να τα χαρείς! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ καλες οι αγορες σου!!!να τα χαρεις ολα!!εχω κι εγω το λαδακι και ειμαι ικανοποιημενη απο αρωμα,τιμη,ποιοτητα!!τα αφηνει πολυ μαλακα τα μαλλακια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή