Followers

iHerb Code

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Review: Garnier Skin Naturals

Συνεχίζουμε με review σήμερα.
Αυτή τη φορά θα σας πώ την γνώμη μου για το Αφρίζων gel καθαρισμού της Garnier Skin Naturals Essentials.
Είναι ένα gel για κανονική ή μικτή επιδερμίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινό καθαρισμό. Αναζωογονεί και καθαρίζει την επιδερμίδα με εκχύλισμα σταφυλιού για αποτοξίνωση.

Πώς ενεργεί;
Η σύνθεση του συνδυάζει παράγοντες καθαρισμού, εκχύλισμα σταφυλιού για αποτοξίνωση και προ-βιταμίνη Β5. Η επιδερμίδα απελευθερώνεται απο ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της (υπολείμματα μακιγιάζ, τοξίνες, σκόνη, κλπ.). Η επιδερμίδα είναι καθαρή λεία, δροσερή και αναπνέει καλύτερα.

Έχω δοκιμάσει κι άλλα gel καθαρισμού αλλά αυτό είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και θα το αγοράσω ξανά σίγουρα. Καθαρίζει αποτελεσματικά όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα μαλακό. Μου αρέσει ακόμα επειδή έχει την αντλία που βγάζει την ποσότητα που χρειάζεσαι. Πολύ βολικό. Δημιουργεί μπόλικο αφρό και με απαλές κινήσεις κάνουμε μασάζ στο πρόσωπο επιμένοντας σε μέτωπο, μύτη και πηγούνι. Επίσης η μυρωδιά του είναι καταπληκτική.

Το έχετε δοκιμάσει; Πώς σας φάνηκε;
Θα το αγοράζατε;
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε τα Giveaway μας με 26 νικητές. Πάρτε μέρος εδώ και εδώ

4 σχόλια:

  1. τελικα μαλλον την επομενη φορα θα το προτιμησω, γιατι παντα το επερνα στα χερια μου και τελικα το αφηνα και αγοραζα καποιο αλλο καθαριστικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εχω δει και εγω και μετα απο την αναρτηση σου παιζει να το δοκιμασω ;-)

    http://beautyincrisis.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή