Followers

iHerb Code

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Review That's Better Products

Γειά σας κορίτσια.. Πρίν κάποιες μέρες μου έστειλε η εταιρεία That's Better κάποια δειγματάκια προιόντων της για να δοκιμάσω και να σας πώ την γνώμη μου.

Το πρώτο δειγματάκι είναι ένα Face scrub
Μερικά λόγια απο την εταιρεία
Scrub προσώπου πλούσιο σε υφή, που ενισχύει την διείσδυση των βιταμινών στο δέρμα βελτιώνοντας έτσι την υφή του. Απαλοί απολεπιστικοί κόκκοι ρυζιού, καθαρίζουν τους πόρους σε βάθος απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να ερεθίζουν, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Το Açai Berry παρέχει αντιοξειδωτική άμυνα ενάντια στις ελεύθερες βλαβερές ρίζες συμβάλλοντας στην σφριγηλότητα και αναδόμηση της επιδερμίδας. Το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, και οι Βιταμίνες Β, C και Ε τονώνουν την επιδερμίδα προσφέροντας την απόλυτη λάμψη και ενυδάτωση
Η Άποψη μου
Είναι το καλύτερο scrub που έχω δοκιμάσει ποτέ. Κάνει καταπληκτική δουλειά, αφήνει το πρόσωπο απαλό και ενυδατωμένο ακόμα και την επόμενη. Το μόνο που δεν μου άρεσε ηταν η μυρωδιά του. Μετά που είδα όμως τι δουλειά κάνει, δεν με ενοχλούσε και τόσο αφού ήξερα ότι θα έχει τέλεια αποτελέσματα. :)

Το δεύτερο δειγματάκι είναι μία κρέμα προσώπου και ματιών.
 Μερικά λόγια απο την εταιρεία
Η Plump & Go, όλα-σε-ένα, είναι μια επαναστατική κρέμα προσώπου και ματιών που προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA-UVB. Δεν χρειάζονται πλέον πολλά προϊόντα για να εξασφαλίσετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας. Αυτή η πρωτοποριακή φόρμουλα αποτρέπει και διορθώνει τις ατέλειες, τόσο στην επιδερμίδα του προσώπου, όσο και στην περιοχή των ματιών, καταπολεμώντας τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Ισχυρά πεπτίδια, Açai Berry και βιταμίνες C & E, προσφέρουν ουσιαστική αντιγηραντική και αντιοξειδωτική προστασία, ενισχύοντας την ενυδάτωση του δέρματος. Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών βελτιώνοντας την όψη του δέρματος. Εκχυλίσματα του φυτού Maca, γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, αποτελεί πηγή ενέργειας και τόνωσης της κουρασμένης και θαμπής επιδερμίδας, προσφέροντας λάμψη και φωτεινότητα. Χάρη στην επαναστατική της σύσταση, η Plump & Go θα σας προσφέρει υγιή, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα, με μια μόνο κρέμα, ικανοποιώντας τις ανάγκες του σήμερα!
Η Άποψη μου
Ενυδατώνει και αφήνει το πρόσωπο μας μαλακό και φωτεινό. Επειδή έχω λιπαρή επιδερμίδα πίστευα ότι θα μου δημιουργούσε περισσότερη λιπαρότητα. Άφηνε μία γυαλάδα αλλά όχι λιπαρότητα.  Επίσης η μυρωδιά του μου θύμιζε τσουρέκι.. :P


Το προτελευταίο δειγματάκι είναι ορός αποκατάστασης.
Μερικά λόγια απο την εταιρεία
Ορός αποκατάστασης που σβήνει άμεσα τα σημάδια της κούρασης, ενώ καταπραΰνει και απαλύνει ερυθρότητα και ερεθισμούς. Ακόμη και με ελάχιστες ώρες ύπνου, το δέρμα δείχνει ανανεωμένο, αναζωογονημένο και ξεκούραστο. Τετραπεπτίδια εμπνευσμένα από την επιγενετική επιστήμη της μοριακής βιολογίας ενισχύουν την αναδόμηση του DNA των κυττάρων, ενώ το Açai Berry αποτοξινώνει την επιδερμίδα αναπληρώνοντας την φυσική της υγρασία. Πολυλειτουργικά ένζυμα ενισχύουν την συνοχή της επιδερμίδας και την φυσιολογική της άμυνα, καθώς Βιταμίνη Ε και υψηλής ποιότητας Υαλουρονικό οξύ καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος.
Η Άποψη μου
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πώ πολλά πράγματα γι'αυτό γιατί είναι καλοκαίρι κοιμόμουν αργά αλλά ξυπνούσα και αργά οπότε ήμουν φρέσκια.. :P Αλλά πιστεύω ότι θα είναι ότι πρέπει αφού θα φαίνεσαι φρέσια ακόμα και αν έχεις ξενυχτήσεις. Τι άλλο θέλουμε.  Επίσης μυρίζει πολύ ωραία. :)


Το τελευταίο δειγματάκι είναι μια κρέμα σώματος
Μερικά λόγια απο την εταιρεία
Κρέμα σώματος για πλούσια ενυδάτωση και σύσφιξη με άμεσα αποτελέσματα. Η ενισχυμένη σε αντιοξειδωτικά σύνθεσή της, είναι απαλή για το δέρμα και παράλληλα πλούσια σε ενυδάτωση. Avocado oil και Shea Butter θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος, αποκαθιστώντας τη λεία της όψη. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενώ το Regestril®, συστατικό γνωστό για την συσφικτική του δράση, συμβάλλει στην σφριγηλότητα της επιδερμίδας βοηθώντας να μειωθεί η διαμόρφωση νέων ραγάδων. Αυτή η φόρμουλα απορροφάται γρήγορα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι ιδανική για χρήση κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης.
Η Άποψη μου
Η μυρωδιά του είναι καταπληκτική και κρατάει και πολύ ώρα. Ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα μας απαλό και μυρωδάτο.. :P


Αυτά απο εμένα κορίτσια :)
See u soon
Εμμανουέλα
<3

6 σχόλια: