Followers

iHerb Code

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Review: Axe Anarchy for Her

Γειά σας κορίτσια μου.. Σήμερα θα κάνουμε ένα review του Axe Anarchy for Her. Ήταν στα αγαπημένα του μήνα (μπορείτε να βρείτε το post εδώ) και η Ελπίδα μου ζήτησε να το κάνω. Οπότε ας ξεκινήσουμε. :)
 Από την μέρα που είδα στην τηλεόραση ότι το Axe έβγαλε γυναικείο bodyspray ήθελα να το κάνω δικό μου. :P Το έψαχνα παντού, είχα βάλει ακόμα και την αδερφή μου στην Αθήνα να το ψάχνει, αλλά τίποτα άφαντο. Και εκεί που το είχα ξεχάσει και πίστευα ότι δεν θα το βρώ, να το μπροστά μου. Εννοείται ενθουσιάστηκα και το αγόρασα κατευθείαν.

Μυρίζει τέλεια.. Έχει φρουτώδεις και φλόραλ άρωμα καθώς περιέχει μήλο,βατόμουρο,σανταλόξυλο, κεχριμπάρι και βανίλια. Είναι άκρως θηλυκό, δροσερό άρωμα που μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα.
Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν διαρκεί πάρα πολύ. Σε αντίθεση δηλαδή με τα αντρικά που διαρκούν όλη μέρα, αυτό μυρίζει στην αρχή και μετά εξαφανίζεται. Αλλά βρήκα κόλπο.. ;) Αν το ψεκάσετε και στα ρούχα σας η μυρωδιά θα μείνει εκεί για μέρες. :) Οπότε λύθηκε το πρόβλημα.
Είναι limited edition οπότε αν θέλετε να το πάρετε ψάξτε το τώρα. Είναι 150ml και στοιχίζει  γύρω στα 4€.
Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Πώς σας φάνηκε;
Αν όχι θα το αγοράζατε;
Φιλιά κορίτσια μου
Εμμανουέλα
<3

10 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον ακούγεται! Γιατί οχι?!Αν και δεν είμαι των πολύ λουλουδένιων μυρωδιών....
    xoxo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαινεται πολύ ωραίο! εαν το βρω θα το δοκιμασω... ειναι οντως πολύ εκνευριστικό να ψάχνεις κάτι και να μην μπορείς να το βρείς...αυτό έχω πάθει και εγώ με την bb cream...και επειδη δεν μενω Αθηνα ειναι πολυ δυσκολο να βρίσκεις καποια πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισκεψου το blog μου...εχεις βραβειακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aχ... άσε... το ψάχνω κ γω εδώ και καιρό αλλά τίποτα!! Ελπίζω να το βρω κάποια στιγμή. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα body spray (αν τα κατηγοριοποιώ σωστά), όταν δεν θέλω να βάλω άρωμα φοράω το "Rock" της ΒU... μου αρέσει πάρα πολύύύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή