Followers

iHerb Code

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

New Look and a mini Haul

Γειά σας κορίτσια μου.. :) Πώς σας φαίνεται το new look του blog; Εδώ και κάμποσο καιρό ήθελα να κάνω κάποιες αλλαγές αλλά δεν προλάβαινα. Σήμερα όμως έκατσα και τις έκανα. Πώς σας φαίνεται; Για πείτε μου την γνώμη σας; Θα θέλατε μήπως να δείτε κάτι που δεν το έχω προσθέσω; Νομίζετε ότι λείπει κάτι; Περιμένω τα σχόλια σας.
Κάμποσο καιρό τώρα έχω πάρει 2-3 πραγματάκια αλλά περίμενα να γίνουν περισσότερα για να σας τα δείξω. Αλλά επειδή δεν το βλέπω τώρα σύντομα να ψωνίσω κάτι, είπα να σας τα δείξω.
Πήρα 2 μάσκες προσώπου anti-stress απο την εταιρεία Tokalon Swiss Cosmetics. Η μία είναι με αβοκάντο για ευαίσθητο δέρμα και η άλλη με μέλι και αμύγδαλο για κανονικό προς λιπαρό δέρμα. Και οι δύο έχουν Vitamin E. Θα της δοκιμάσω και θα σας πώ..Τιμή: 1,50 € (δεν είμαι σίγουρη)

 Το επόμενο που πήρα είναι η τριπλή παλέτα της glamorous νούμερο 17. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και χωρίς primer. Τιμή 1,98€

  Τέλος είχα πάει στα Sprider Stores πρίν καμιά βδομάδα, όταν είχαν το 10ήμερο προσφορών, και πήρα μια ζακέτα μακριά σε μπέζ χρώμα. Το μανίκι της, που με προβληματίζει, πηγαίνει μέχρι τον αγκώνα αλλά μου άρεσε και την αγόρασα με 80% έκπτωση. :) Τιμή:7,98€

Αυτά για σήμερα.. 
Μην ξεχάσετε να αφήσετε σχόλιο να μου πείτε την γνώμη σας για το νέο μας λούκ. :)
Φιλιά
Εμμανουέλα

2 σχόλια:

  1. Ωραία η αλλαγή όπως και τα πραγματάκια που πήρες! Τις μάσκες αυτής της εταιρίας έχω δοκιμάσει! Είναι πολύ καλές! Επίσης, μου αρέσει πολύ η ζακέτα! Την πήρες σε πολύ καλή τιμή! Μου αρέσουν οι μακριές ζακέτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή