Followers

iHerb Code

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου

Γειά σας κορίτσια μου. Σήμερα θα σας μιλήσω για το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλης Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου που είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Στις πρώτες σελίδες του βιβλίου κατάλαβα για ποια κοπέλα μας μιλούσε αφού η δολοφονία της είχε γίνει γνωστή μέσα απο το Φώς στο τούνελ και είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Παρ'όλα αυτά σε κρατάει σε αγωνία μέχρι την τελευταία του σελίδα. Μόλις το ξεκινήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις και έτσι το διάβασα μέσα σε ένα βράδυ. Είναι καταπληκτικό, σου δημιουργεί διάφορα συναισθήματα (αγωνία, θυμό, συγκίνηση) καθώς το διαβάζεις και καθώς εξελίζεται όλη η ιστορία.  Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Καστανιώτη και το αγόρασα 11 ευρώ.


 Η περίληψη του βιβλίου όπως υπάρχει στο πίσω μέρος.


Το αγαπημένο μου απόσπασμα απο το ημερολόγιο της κοπέλας όπως υπάρχει στο τέλος του βιβλίου.

Το έχετε διαβάσει; 
Ποιό βιβλίο θα μου προτείνατε εσείς;
Φιλιά 
Εμμανουέλα
<3

12 σχόλια:

  1. Αφορά την δολοφονία της κοπέλας στην Βέροια ή είναι άλλη ιστορία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα στο νου μου να παω να το παρω και τωρα που λες πως είναι καλό θα το πάρω σίγουρα.Ενα βιβλιο που μου αρεσε πολυ είναι της Δημουλίδου λεγεται ο λυκος της μοναξιας και είναι αστυνομικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pw teleio to apospasma!en tw metksu to ksera oti gia thn kopela apot hn veroia!thelw opwsdhpote na to diavasw!me porwses!thnx!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ θέλω να πάω να το πάρω.
    το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το "Λουλούδι της ερήμου" της Γουόρις Ντίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλω οπωσδήποτε να το διαβάσω γιατι τρελαίνομαι για αστυνομικά και φυσικά συμπαθώ πολύ τη νικολούλη. Τώρα πήρα ενα καινουριο "Η επιστροφη του αστυνόμου Μπέκα" με μικρές ιστοριες από αλλους συγγραφείς στο στυλ του Μαρή, τον οποίο λατρεύω, αλλά μετα έχει συνέχεια αυτό!

    χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό πρέπει να είναι υπέροχο στον κινηματογράφο...ξέρεις αν έχει βγει και σε ταινία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή