Followers

iHerb Code

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Mini Haul: MUA, Sanex, L'oreal


Καλό μήνα κορίτσια, ήρθε ο Σεπτέμβρης και ανυπομονώ για τις βροχές και τα κρύα. Ναι καλά διαβάσατε θέλω να έρθει ο χειμώνας. Όσο και να αγαπώ το καλοκαίρι, δεν αντέχω την αφόρητη ζέστη. Για το πρώτο post του μήνα είπα να σας δείξω κάποια πραγματάκια που είχα παραγγείλει από την MUA αλλά και δυο πραγματάκια που πήρα από το supermarket.
Θα ξεκινήσω με την παραγγελία μου από MUA, έκανε 9 μέρες να μου έρθει και πήρα την καινούρια τους μάσκαρα για τα φρύδια με χρώμα. Brow Define στην απόχρωση Fair. Την έχω χρησιμοποιήσει μια φορά μόνο αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή, το χρώμα μου ταίριαξε και έχει πολύ καλή διάρκεια.
 Πήρα ακόμα άλλα δυο κραγιόν από την matte συλλογή τους. Το Fawn Fancy, ένα καφέ nude και το Wild Berry, ένα  μοβ μπορντό χρώμα, τέλειο για τον χειμώνα.
 Πήρα επίσης απο την κανονική σειρά τους τα καινούρια τους κραγιόν Persian Rose, ένα φούξια και Tulip, που δυστυχώς δεν μου έστειλαν γιατί ήταν out of stock. Φυσικά μου γύρισαν τα λεφτά μου πίσω αλλά το ήθελαααα. :P
 Τέλος, από MUA Luxe πήρα το Lip Lacquer στην απόχρωση Criminal. Είναι ένα καταπληκτικό φούξια χρώμα με αρκετά καλή διάρκεια, δεν ξηραίνει τα χείλη και έχει έντονη χρωματική απόδοση.
 Τώρα απο το Supermarket βρήκα τα αποσμητικά της sanex zero 1&1 δώρο.
και με έκπτωση 40% και 1&1 τα προϊόντα της L'oreal. Δεν γινόταν να μην πάρω το αγαπημένο μου αφρίζον νερό καθαρισμού.

Εσείς τι πήρατε αυτό τον καιρό;;
Καμιά καλή προσφορά;;


8 σχόλια:

  1. με γεια κοπέλα μου!! το αποσμητικό το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι ξηραίνει ελαφρά την περιοχή της μασχάλης. Από MUA δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά που πήρε,αλλά θέλω να το δοκιμάσω το lip lacquer. φιλιά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου! Υπεροχα ολα! Ενω εκανα τις προαλλες παραγγελια απο ΜUA ηθελα πολυ να παρω το Βrow Define στην ιδια αποχρωση αλλα δυστυχως το ξεχασα! Την επομενη φορα λοιπον... Ελπιζω να μου ταιριαξει κ μένα! Όσο για τα lip lacquers απλα τελειαα! Αληθεια αυτα τα κραγιον που κοστιζουν 1 λιρα αξιζουν? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ. Αξίζουν και με το παραπάνω. Έχω 6 από την κανονική σειρά και 3 άπω την ματ. Μου αρέσουν πολύ. Την επόμενη φορά δοκίμασε τα, δεν χάνεις κάτι. :)

      Διαγραφή
  3. με γειά!!!!!κρίμα που δεν είχε το ένα κραγιόν, αλλά και αυτά είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ. :) Κρίμα δεν λες τίποτα, το ήθελα πολύ αλλά δεν πειράζει ίσως το πάρω την επόμενη φορά. :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα τα πραγματάκια! Με γεια σου κοπέλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή