Followers

iHerb Code

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Review: Mastic Spa aquaMARe 27

Γειά σας κορίτσια. Πρίν περίπου ένα μήνα μου έστειλε η Mastic Spa κάποια προιόντα της για να τα δοκιμάσω και να σας πώ την γνώμη μου. Η ώρα αυτή λοιπόν ήρθε και αποφάσισα να ξεκινήσω με το αγαπημένο μου προιόν απ'αυτά που μου έστειλαν.

Και αυτό (το προιόν) είναι η ενυδατική κρέμα λάμψης και φωτεινότητας για νεανικά δέρματα aquaMARe 27. Είναι με μαστίχα & φυσικό σπορέλαιο κάνναβης. Με φυσιολογικά αιθέρια έλαια και φυσικά φίλτρα αντιηλιακής προστασίας. 20SPF


Τι λέει η εταιρεία: Η aquaMARe 27 τριπλής δράσης ενυδατώνει και φωτίζει το δέρμα σας κάνοντας το να λάμπει, προστατεύοντας παράλληλα από την ηλιακή ακτινοβολία. Το κανναβέλαιο έχοντας αντιοξειδωτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες ,η ενυδατική δράση της μαστίχας και των ελαίων βερίκοκου και jojoba σε συνδυασμό με την βιταμίνη Ε που προστατεύει το δέρμα από τις ηλιακές ακτίνες και τα εκχυλίσματα μανιταριών συσφίγγουν και τονώνουν την νεανική επιδερμίδα.

Η γνώμη μου: Είναι πολύ ενυδατική και απορροφάται πολύ γρήγορα απο το δέρμα. Επίσης δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα όση ποσότητα και να βάλεις. Τις πρώτες φορές που την χρησιμοποίησα όμως δεν μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά της (μύριζε βερίκοκο μαζί με κάτι άλλο) αλλά τώρα την έχω συνηθίσει μάλλον και δεν την καταλαβαίνω κάν. Ακόμα, πολύ θετικό είναι ότι έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας και την κάνει κατάλληλη για τα πρωινά.

Τιμή: 24€
Ποσότητα:50ml
Θα την αγόραζα; Ναί
Μπορείτε να την βρείτε εδώ

Την έχετε δοκιμάσει ή ίσως κάποιο άλλο προιόν απο τη Mastic Spa;
Ποιά η δική σας γνώμη;;
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

2 σχόλια:

  1. Δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να δοκιμάσω κάτι από την mastic spa αλλά σίγουρα θα το κάνω στο άμεσο μέλλον.....
    http://zoydaki1985.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή