Followers

iHerb Code

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Review: Bioten Cleansing Gel-Cream

Γειά σας κορίτσια. Πρίν κάποιες μέρες μου έστειλε η Bioten μερικά πραγματάκια για να τα δοκιμάσω. Δεν τα έχω δοκιμάσω όλα ακόμα γιατί έχω άλλα ανοιχτά και περιμένα να τελειώσουν γι'αυτό θα σας μιλήσω μόνο για το gel- κρέμα καθαρισμού με εκχύλισμα βαμβακιού που είναι για ξηρό/ευαίσθητο δέρμα.
Απο την μέρα που μου την έστειλε η Bioten προσπαθούσα να βρώ δικαιολογία για να την δοκιμάσω και ας είχα ήδη ανοιχτό gel καθαρισμού. Και την βρήκα όταν ''ξέχασα'' (ή μήπως να πώ άφησα επίτηδες) το παλιό μου Gel καθαρισμού στο σπίτι του αγοριού μου. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Το χρησιμοποιώ πρωί-βράδυ για να καθαρίσω το πρόσωπο μου και είμαι ενθουσιασμένη. Μυρίζει καταπληκτικά, δεν χορταίνω να το μυρίζω, όπως και τα περισσότερα προιόντα της bioten. Αν και το δέρμα μου είναι λιπαρό δεν είχα κάποιο πρόβλημα και ας γράφει ότι είναι για ξηρό δέρμα. Αφήνει πολύ μαλακό το πρόσωπο μου και το καθαρίζει. Έχει μικρόυς κόκκινους κόκκους που όπως γράφει η συσκευασία απελευθερώνουν Βιταμίνη Ε και προσφέρουν μια ευχάριστη και απαλή αίσθηση. Επίσης είναι paraben, paraffin και soap Free.
Θα το αγοράσα σίγουρα μόλις μου τελειώσει.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;;
Ποιά η γνώμη σας;
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

6 σχόλια:

  1. Εμμανουέλα μου θα σου πω το εξής...εγώ έχω δοκιμάσει το gel καθαρισμού με το κυδώνι της BIOTEN που είναι για κανονικές επιδερμίδες και ενθουσιάστηκα με την υφή του και με την αίσθηση που αφήνει στην επιδερμίδα...το σίγουρο είναι πώς πρόκειται για αξιόλογη εταιρία με πολύ καλά προϊόντα...φιλιά..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αγαπώ bioten, γενικά με όλα τα προιόντα που έχω δοκιμάσει είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μυρίζουν και τέλεια. :)

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ απόλυτα....και η τιμή τους είναι ιδανική..;)

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Όχι καθόλου.. Ίσα-ίσα που αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στο πρόσωπο. :)

      Διαγραφή