Followers

iHerb Code

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

My 1st Empties

Γειά σας κορίτσια μου.. Αυτές τις μέρες τρέχω γιατί πρόκειται να μετακομίσω σε νέα πόλη και έχω μπόλικες δουλειές. Έτσι λοιπόν μαζεύτηκαν κάποιες άδειες συσκευασίες, που είχα κρατήσει αλλά και κάποια που έχουν ακόμα προιόν για 1-2 χρήσεις και θα είναι empties σε λίγες μέρες.  :P

Στα περισσότερα έχω κάνει ήδη review και θα βάλω τα linkς για να πάτε να τα διαβάσετε αν θέλετε.

Τα προιόντα που τελείωσα είναι......
 1. Bielenda Lotion Cleanser (review εδώ)
 2. Bielenda Body Milk (review εδώ)
 3. Κρέμα χεριών απο την Aveeno.
Η αγαπημένη μου κρέμα χεριών. Ενυδατώνει πολύ καλά τα χέρια και εμένα που συνήθως τα χέρια μου σκάνε απο το κρύο με αυτή την κρέμα έχω σωθεί.
 4. Bielenda Face & Body Scrub (review εδώ)

 5. Bielenda Cream Day/Night (review εδώ)

6. Orofluido (review εδώ)
7. Propoline απο την Apivita Με Φραγκοστάφυλο & λάδι ελιάς.
 Αρκετά καλό Lip balm, αν και με χαλάει λίγο η μυρωδιά του.
8. Lip Repair απο την Garnier
Το αγαπημένο μου Lip balm. Μαλακώνει τα σκασμένα χείλη και όντως τα 'επιδιορθώνει'. Την επόμενη μέρα τα χείλη σου είναι πολύ μαλακά και χωρίς σκασίματα.
9. Αμπούλα τριχωτού κεφαλής απο τη Gerard's Kapha Oil  που υπήρχε στο πρώτο μου Beautytestbox (μπορείτε να δείτε τι άλλο υπήρχε εδώ)
Δεν μου άρεσε καθόλου. Νομίζω δεν έκανε κάτι, αν και έχω χρησιμοποιήσει μία αμπούλα μόνο δεν θα το αγόραζα.

Αυτά κορίτσια μου.
Εσείς τι τελειώσατε αυτή την περίοδο;;
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

3 σχόλια:

  1. καλησπέρα Εμμανουέλα και καλή ευκολία με την μετακόμιση...:)....λοιπόν...από τα προϊόντα που ανήρτησες αυτά που έχω δοκιμάσει είναι τα δύο Lip balm...και θα συμφωνήσω για το Garnier ότι είναι πολύ ενυδατικό και βοηθάει άμεσα τα χείλη, όπως και ότι το Propoline είναι καλό, αλλά και μένα με χαλάει κάπως η μυρωδιά-γεύση του...;).....εγώ τελειώνω το Body Milk της Dove, το οποίο με βοηθάει πολύ (με τέτοια μεγάλη κοιλιά καταλαβαίνεις πόσο πολύ χρησιμοποιώ) και είναι διαρκώς το δέρμα μου ενυδατωμένο...κάνω απέλπιδες προσπάθειες να αποφύγω τις ραγάδες..:)...πολλά φιλιά...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή