Followers

iHerb Code

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Review: Bielenda Lotion Cleanser

Καλή εβδομάδα κορίτσια. Ήρθε η ώρα για το τελευταίο review για προιόν Bielenda. Το τελευταίο προιόν είναι μία λοσιόν καθαρισμού. Την χρησιμοποιώ κάμποσο καιρό καθημερινά και ήρθε η στιγμή της αλήθειας. :)
Τι γράφει η συσκεαυασία: Ειδική λοσιόν για Ντεμακιγιάζ με μικρομόρια, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ. Αντικαθιστά το γαλάκτωμα και την λοσιόν για τον καθαρισμό του προσώπου ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και άλλα κατάλοιπα απο τα μάτια, το πρόσωπο και το ντεκολτέ χωρίς να αφυδατώνει. Χάρη στα μικρομόρια που περιέχει δεσμεύονται τυχόν κατάλοιπα και ατέλειες, αφήνοντας το δέρμα απόλυτα καθαρό. Ταυτόχρονα, τα μικρομόρια παρέχουν βιταμίνες, μεταλλικά άλατα και φυτικά εκχυλίσματα στο δέρμα, αφήνοντας το λείο, απαλό και αναζωογονημένο. Προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και αποκαθιστά την ελαστικότητας της επιδερμίδας.
Η γνώμη μου: Μου άρεσε και δεν μου άρεσε. Μυρίζει πολύ ωραία, είναι παχύρευστο και δεν χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα. Καθαρίζει την επιδερμίδα απο make-up και ρύπους αλλά όχι όλα. Γράφει ότι το χρησιμοποιείς αντί για γαλάκτωμα και λοσιόν αλλά δεν καθαρίζει απόλυτα, αφήνει υπολείμματα μακιγιάζ. Καθαρίζει πολύ καλά την μάσκαρα αλλά με έτσουζαν τα μάτια μου. Παρ'όλα αυτά αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και μαλακή. :)
Ποσότητα: 200ml
Τιμή: 6,50€
Μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Θα το αγόραζα; Όχι. Πιστεύω ότι υπάρχνουν πολύ καλύτερα προιόντα ντεμακιγιάζ.


Παρ'όλα αυτά η εταιρεία Bielenda με άφησε απόλυτα ευχαριστημένη. Μπορείτε να δείτε τα reviews για τα τα υπόλοιπα προιόντα εδώ:
Αυτά απο μένα.
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

2 σχόλια:

  1. Σε tagara...Θα χαιρόμουν πολύ αν το έκανες!Αν θες άσε ένα σχόλιο αν το κάνεις κάτω από το post για να το δω σίγουρα :)
    http://irenesplanet.blogspot.gr/2013/01/tag-22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή