Followers

iHerb Code

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Review: Bielenda Face & Body Scrub

Γειά σας. Πριν λίγο καιρό είχα κερδίσει σ' ένα διαγωνισμό του Woman-licious.gr κάποια προιόντα Bielenda απο το site Urban Blender. Την μάρκα δεν την είχα ξανακούσει ούτε ξαναδοκιμάσει οπότε ήταν διπλή η χαρά μου. Ένα απο τα δώρα ήταν το scrub προσώπου και σώματος με βαμβάκι, για το οποίο θα σας μιλήσω σήμερα.
 Τι γράφει η συσκευασία: Πήλινγκ με εκγχυλίσματα βαμβακιού απο βιολογικά πιστοποιημένες καλλιέργειες. Η κρεμώδη υφή του επιτρέπει την χρήση σε πρόσωπο και σώμα, ακόμα και για ξηρά, αφυδατωμένα ή και ευαίσθητα δέρματα. Απολεπίζει αποτελεσματικά και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, βελτιώνοντας την υφή και την όψη του δέρματος. Ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, επαναφέροντας ταυτόχρονα την ελαστικότητα του με αποτέλεσμα να έχουμε ορατά απαλό και υγιές δέρμα. Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται όπως εκχυλίσματα βαμβακιού, βούτυρο shea και Βιταμίνη Ε, τρέφουν και αναδομούν το δέρμα. Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και προστατεύει ενάντια στις βλαβερές επιρροές του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιήστε το σε στεγνό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ. Ξεπλένετε σχολαστικά.
Η γνώμη μου: Μου αρέσει πολύ, αν και δεν το περίμενα. Αφήνει πολύ μαλακή και ενυδατωμένη την επιδερμίδα μου για ώρες. Αν και το χρησιμοποίησα και στο σώμα και στο πρόσωπο, ενθουσιάστηκα περισσότερο για την δουλειά που κάνει στο σώμα. Εγώ χρησιμοποιώ και ένα γάντι απολέπισης που έχω για να το αφαιρέσω και μετά έχω δέρμα μωρού. :)
Ποσότητα: 200ml
Τιμή: 5,90€
Μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Θα το αγόραζα; Φυσικά. Μου αρέσει πάρα πολύ και επίσης η τιμή του σε σχέση με την ποσότητα είναι πολύ καλή.

Την γνωρίζατε την εταιρεία εσείς;
Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν της;
Τι scrub χρησιμοποιείτε εσείς αυτό τον καιρό;
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

2 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την εταιρία,αλλά γιατί όχι; :) Αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ ένα homemade scrub με μέλι,ζάχαρη κι αμυγδαλέλαιο και κάνει πολύ καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια;; Ίσως το δοκιμάσω αφού μου τελειώσει το συγκεκριμένο. :)

      Διαγραφή