Followers

iHerb Code

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Review: Bielenda Cream Day/Night

Κορίτσια σήμερα θα συνεχίσουμε με ένα review για την κρέμα ημέρα-νύχτας απο την εταιρεία Bielenda. Είναι το δεύτερο απο τα 4 προιόντα Bielenda που είχα κερδίσει σ'ένα διαγωνισμό και θα σας κάνω αναλυτικό review. Μπορείτε να δείτε το πρώτο review που έκανα για το Scrub Προσώπου και Σώματος εδώ και σύντομα review και για τα υπόλοιπα. Ας ξεκινήσουμε. :D

Τι γράφει η συσκευασία: Βιολογική 24ωρη κρέμα με βαμβάκι
Κρέμα εντατικής ενυδάτωσης με βαμβάκι, κατάλληλη ακόμα και για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα, καθώς δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες και αλλεργιογόνα. Η κρέμα παρέχει εξαιρετική ενυδάτωση για όλη την διάρκεια της ημέρας, ακόμα και σε πολύ ξηρά, ευαίσθητα και αφυδατωμένα δέρματα. Προστατεύει απο την φωτογήρανση, καθώς περιέχει φυσικά φίλτρα UV. Δυναμώνει την επιδερμίδα, επαναφέρει την ελαστικότητα και συσφίγγει το δέρμα. Καταπραύνει τυχόν ερεθισμούς και καθυστερεί την εμφάνιση συμπτωμάτων γήρανσης.
ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Γάλα απο βαμβάκι: Έχει επουλωτικές ιδιότητες, προστατεύει το δέρμα και προλαμβάνει την αφυδάτωση, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Αλαντοίνη: Χαρίζει λεία όψη και απαλή υφή στο δέρμα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ενισχύει την ανάπλαση των κυττάρων. Υαλουρονικό οξύ: Μειώνει και λειαίνει τις ρυτίδες εισχωρώντας ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, προσφέροντας σύσφιξη και ελαστικότητα στο δέρμα.
Η γνώμη μου: Μου αρέσει. Είναι πολύ ενυδατική και αφήνει την επιδερμίδα super μαλακή και λαμπερή. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην βάζετε μεγάλη ποσότητα γιατί αλλιώς αφήνει λιπαρότητα Σ'εμένα τουλάχιστον που έχω λιπαρή επιδερμίδα. Επίσης μετά την κρέμα στρώνει καλύτερα το make-up μου. Και το καλύτερο απ'όλα έχω δεί διαφορά στα σπυράκια μου. Κατα καιρούς βγάζω μερικά και η δοκιμή της κρέμας έπεσε πάνω σε αυτή την περίοδο. Το επόμενο πρωί δεν είχαν εξαφανιστεί αλλά είχαν ηρεμήσει και μικρύνει.

Ποσότητα: 50ml
Τιμή: 9,90€
Μπορείτε να το βρείτε εδώ .
Θα το αγόραζα;  Ναι,ναι, ναι και πάλι.

Αυτά απο εμένα.
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

4 σχόλια: