Followers

iHerb Code

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Review: Bielenda Body Milk

Συνεχίζουμε σήμερα με review για το τρίτο προιόν Bielenda, που είναι ένα γαλάκτωμα σώματος. Έχω εντυπωσιαστεί απο την συγκεκριμένη εταιρεία. Δεν την περίμενα τόσο καλή. 3 απο τα 4 προιόντα που έχω δοκιμάσει με έχουν αφήσει ενθουσιασμένη και θα τα αγόραζα σίγουρα. Για να δούμε αν τοο γαλάκτωμα είναι ένα απο αυτά.. :)
Τι γράφει η συσκευασία: Γαλάκτωμα εντατικής ενυδάτωσης με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στο κολλαγόνο που περιέχει διατηρεί σταθερά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, προλαμβάνοντας την αφυδάτωση. Το δέρμα αποκτά νεανική, λεία και σφιχτή υφή, ενώ το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να επανέρχεται η ελαστικότητα, να βελτιώνεται η υφή του και να γίνεται πιο σφριγηλό. Προλαμβάνει σημάδια πρόωρης γήρανσης και διατηρεί τον νεανικό τόνο του σώματος.
Η γνώμη μου: Είναι ένα απο τα προιόντα που μου άρεσε. Έχει τέλειο άρωμα που διαρκεί και μου θυμίζει καθαριότητα. :) Επίσης είναι παχύρευστο αλλά απορροφάται αρκετά γρήγορα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απίστευτα μαλακή.
Ποσότητα: 250ml
Τιμή: 6,99€
Μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Θα το αγόραζα; Ναι.

Εσείς τι γαλάκτωμα σώματος χρησιμοποιείτε;
Περιμένω τα σχόλια σας. :)
Αύριο έρχεται και το review για το τελευταίο προιόν Bielenda οπότε Stay tuned.
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

2 σχόλια:

  1. έχω τρέλα με τις κρέμες σώματος και δε χρησιμοποιω μ΄πονο μ΄πια,έαν θέλετε δείτε τα ποστ μου κάθε μέρα γράφω και από μια δυο γιατί είναι οι περισσότερες υπέροχες!αυτή δεν την έχω δοκιμάσει,αλλά νομίζω πως θα μου αρέσει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω σε παρακολουθώ. Νομίζω ότι θα σου αρέσει κ αυτή. :)

      Διαγραφή