Followers

iHerb Code

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Favourite Companies for 2012

Γειά σας κορίτσια.. Το 2012 το αποχαιρετήσαμε πρίν λίγες μέρες οπότε ήρθε η ώρα να κάνουμε μια ανασκόπηση της χρονιάς. Σήμερα σκέφτηκα να σας πώ 4 εταιρείες που τις έμαθα ή δοκίμασα πρώτη φορά την χρονιά που μας πέρασε. Τις αγαπημένες μου εταιρείες δηλαδή για το 2012. :)

1. Essence
 Την essence την άκουσα πρώτη φορά απο youtubers και απο άλλες bloggers. Έψαχνα παντού μέχρι που την βρήκα και έχω κάμποσα πραγματάκια απο την essence. Κάποια είναι πάρα πολύ καλά και κάποια μέτρια όμως είναι πολύ οικονομικά.
Κάποια που ξεχώρισα εγώ (και τα βλέπετε στην φώτο απο πάνω είναι:
-soft touch mousse make-up 01 matt sand (review εδώ)
-shimmer powder the twilight saga breaking dawn part2 01 bella's secret
-XXXL shine lipgloss 09 Party Connection
-stay all day eyeshadow 02 glammy goes to..
-smokey eyes brush

2.Avon
Εντάξει την Avon την ήξερα αλλά ποτέ δεν είχα δοκιμάσει κάτι. Δεν ξερώ γιατί απλά δεν είχε τύχη. Τον χρόνο που μας πέρασε όμως δοκίμασα κάποια κυρίως κραγιόν και έμεινα πολύ ικανοποιημένη.
Αυτά που ξεχώρισα είναι όλα απο την σειρά Colortrend:
-foundation Near nude (review εδώ)
-Lipstick Passion (review εδώ)
-Concealer light (review εδώ)
-Lipstick Rich Berry
-Lipstick Sequin
-Lipstick Vino Disco
Επίσης έχω και το Pink Sunrise (το αγαπημένο μου).

3.bioten
Τα προιόντα της bioten τα γνώρισα τον χρόνο που μας πέρασε και έμεινα έκπληκτη απο την ποιότητα τους αλλά και απο τις χαμηλές τους τιμές.
Κάποια απο τα πολύ αγαπημένα μου είναι:
-Γαλάκτωμα Καθαρισμού (review εδώ)
-Λοσιόν Καθαρισμού (review εδώ)
-Gel Καθαρισμού
-Απολεπιστική Κρέμα

4.Flormar
Στο τέλος άφησα μια εταιρεία που αν και την έμαθα και αυτήν το 2012 δεν έχω ακόμα πολλά προιόντα. Είναι η Flormar. Πιστεύω ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα, τουλάχιστον αυτά που έχω δοκιμάσει και είναι πολύ οικονομικά.
Τα αγαπημένα μου είναι:
-Terracotta Eye Shadow n.61
-Long Wearing Lipgloss L416

Αυτά κορίτσια μου.
Ελπίζω και το 2013 να γνωρίσω πολλές νέες εταιρείες,νέα προιόντα.
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

6 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά!!Τα Essence είναι απο τα αγαπημένα μου,τα έμαθα και γω από άλλες bloggers, ειδικά οι σταγόνες που στεγνώνουν το μανό,τα μανό της,η πούδρα η κομπακτ,και τα μολυβια της και κανα 2 άλλα.Τα Flormar επίσης τα έμαθα απο άλλες bloggers πρόσφατα άνοιξε μαγαζί στο Μοναστηράκι και πήρα αρκετά πράγματα τα οποία με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιημένη με πρώτη και καλύτερη την ΒΒ cream τους!Ωραίο Post.Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kali xronia!!!!tin essense den tin exw dokimasei akoma alla g ts ypoloipes etairieas sumfwnw apolyta mazi s!!!an k egw me ti bioten den emeina eyxaristimeni me ta prionota demakigiaz ola ta alla einai yperoxa kai m eksepliksan eyxarista!!!!i flormar exei kai uperoxa mano!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή