Followers

iHerb Code

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

The Body Shop New Arrival- Lip Gloss Range

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά lip-gloss για ζωντανή λάμψη και ζουμερά αρώματα απο τα The Body Shop.
Σκέτη απόλαυση.
Νέες σούπερ γυαλιστερές αποχρώσεις, με χυμώδη, φρουτένια αρώματα για να σας φτιάξουν τη διάθεση.  Αγαπάτε τα φρούτα της εποχής; Διαλέξτε δαμάσκηνο, ροδάκινο ή φράουλα. Έχετε όρεξη για κάτι πιο εξωτικό; Δοκιμάστε μάνγκο, λίτσι ή καρύδα. Μήπως ψάχνετε για ένα αλλιώτικο χρώμα; Τολμήστε τη μέντα ή το καρπούζι. Ή έχετε τρελούτσικη διάθεση; Συνδυάστε τα κατά βούληση!
Καθένα απο τα αστραφτερά lip-gloss της The Body Shop χαρίζει υπέροχο, αστραφτερό χρώμα στα χείλη, που ταυτόχρονα δεν κολλάει και αφήνει μια ελαφριά αίσθηση. Τα χείλη σας ενυδατώνονται, γίνονται λεία και απαλά, χάρη στη νέα σύνθεση με βιταμίνες Ε και Β5 και οργανικό, παρθένο έλαιο καρύδας απο το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Έτοιμη για φίλημα!
Οι λάτρεις του στύλ θα εκτιμήσουντις καθαρές γραμμές και τον απαλό σχεδιασμό των νέων lip-gloss. Κάθε διάφανο σωληνάριο αναδεικνύει το φανταστικό χρώμα που περιέχει, ενώ η ζωντανή εικόνα στο μπροστινό μέρος σας δείχνει αμέσως το άρωμα του Lip-gloss.
Με τιμή 10,50€ αυτά τα χυμώδη lip-gloss είναι ιδανικά για χριστουγεννιάτικο δώρο. Χαρίστε τα σε όσες αγαπούν το γκλάμουρ- ή κρατήστε τα για τον εαυτό σας!

Φαίνονται πολύ ωραία και σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια απ'αυτά. Μην σας πώ και όλα. :P 
Εσάς πώς σας φαίνονται; Θα αγοράζατε;
Πολλά φιλιά
Εμμανουέλα
<3

4 σχόλια: