Followers

iHerb Code

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αγαπημένα Μαίου και Mini Haul..

Γειά σας κορίτσια μου.. Καλό μήνα... Ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι.. :D Δεν ξέρω για εσάς κορίτσια αλλά εγώ αγαπάω το καλοκαίρι. Λατρεύω την θάλασσα και το κολύμπι. Το μόνο που με χαλάει ίσως στο καλοκαίρι είναι η υπερβολική ζέστη, η οποία δεν αντέχεται. Σε αυτό το post όμως θα σας πώ ποια προιόντα ήταν τα αγαπημένα μου για τον μήνα που μας πέρασε. Ας ξεκινήσουμε.. :)

Πρώτο- πρώτο θα βάλω το μεικ-απ σε μορφή πούδρας της Erre Due n.01. Το μέικ-απ μου θέλω να μην είναι βαρύ, να μην φαίνεται ότι φοράω δηλαδή και να καλύπτει. Και όλα αυτά τα βρήκα στο συγκεκριμένο μέικ-απ.. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, γι'αυτό άλλωστε το παίρνω και το ξανά παίρνω. Ήταν το πρώτο μέικ-απ που δοκίμασα και δεν το αλλάζω.  :)

Δεύτερη είναι η 2FX μάσκαρα της Oriflame η οποία έχει δύο βουρτσάκια. Ένα για μήκος και ένα για όγκο. Καλή μου φάνηκε, όχι ότι είχαν διαφορά τα βουρτσάκια αλλά ευτυχώς έχω μεγάλες βλεφαρίδες και δεν έχω πρόβλημα. Την συγκεκριμένη μου την έκαναν δώρο αλλά νομίζω ότι θα την αγόραζα και εγώ. Μου αρέσει. :)


 Μετά, η παλέτα της Seventeen Exclusive Make-up Pallette no5 Purple Fashion που μου την έκαναν δώρο οι φιλενάδες μου στα γενέθλια μου.. :) Έχει 4 σκιές (μία γκρί, μία μώβ, μία μπλέ και μία σκούρα μώβ) και ένα ρούζ. Επίσης το καταπληκτικό με αυτή την παλέτα είναι ότι έχει ένα κουμπάκι που το πατάς και ανάβει φώς για να βλέπεις και καλά να βαφτείς. Τέλειο.. :P


 
Το καλύτερο μολύβι ever για μένα είναι της Seventeen to Super Smooth Waterproof & Longstay Eye Liner Pencil with Vitamin E and Jojoba Oil n01. Τέλειο. Το λατρεύω πραγματικά. Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που το παίρνω και όσες φορές δοκιμάσω κάποιο άλλο το λατρέυω ακόμα πιο πολύ. Κρατάει αναλοίωτο για ώρες χωρίς να προσθέσεις και είναι και αδιάβροχο +1.


 Το αγαπημένο μου μολύβι χειλιών είναι της Oriflame το Nude Touch. Δεν λέω κάτι άλλο γιατί θα βγεί τεράστιο το Post. :P

.
  Τα 3 αγαπημένα μου lip-gloss είναι πάλι απο την Oriflame. Από πάνω πρός τα κάτω: 
Brown delight κωδ.18313
 Raspberry Sorbet κωδ.15264
 Sugar Glaze κωδ.10675



Αυτά ήταν τα αγαπημένα του μήνα περιληπτικά.. :P Δεν τα ανέβασα όλα γιατί θα γινόταν πολύ μεγάλο το Post και κουραστικό και γιατί επίσης ήθελα να σας δείξω τι αγόρασα χθές.. :D

Εν συντομία απο αριστερά προς δεξιά:
  1. lip gloss by glamorous n05
  2. lipstick by Lovie n02
  3. Lip Pencil by Beauty Line Cosmetics n008
  4. Blush by glamorous n10
Και όλα μαζί μου στοίχισαν 6,50 ευρώ. 


Αυτά για σήμερα κουκλίτσες μου.. 
Καλό μήνα και καλά μπάνια..
Εμμανουέλα
<3

2 σχόλια: