Followers

iHerb Code

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ήρθε η ώρα για αντιηλιακά..

Γειά σας κορίτσια μου.. Τι κάνετε; Όπως λέει και ο τίτλος ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αντιηλιακά..  Τώρα που έχει ζεστάνει ο καιρός και έχουμε ξεκινήσει τα μπάνια είναι απαραίτητο να προσέχουμε και να προστατευόμαστε απο τον ήλιο. Γι'αυτό το λόγο θα πρέπει πάντα πρίν εκτεθούμε στον ήλιο να βάζουμε αντιηλιακό και να το ανανεώνουμε συχνά. Εγώ επειδή έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα χρησιμοποιώ αντιηλιακό με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας.
Φέτος αγόρασα το αντιηλιακό της Garnier Ambre Solaire Light Touch με δείκτη προστασίας 30. Είναι για πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ή ήδη μαυρισμένες.  Είναι αντιηλιακό γαλάκτωμα με ανάλαφρη υφή με σύμπλοκο hydrasilk όπως γράφει και η συσκευασία. Ανθεκτική προστασία στις ακτίνες UVA UVB. Δεν κολλάει,αντέχει στο νερό και είναι υποαλλεργικό. Αυτό το αντιηλιακό μου θυμίζει τους τουρίστες :P που όποτε τους συναντήσεις μυρίζουν αντιηλιακό και σου θυμίζει καλοκαίρι.. :)  Το έχω δοκιμάσει και μ'αρέσει πολύ. Φυσικά μια εφαρμογή δεν αρκεί, μετά την βουτιά μας ξανα βάζουμε ώστε να διατηρηθεί η αντιηλιακή προστασία. :)

Το Garnier Ambre Solaire Golden Protect μου το έστειλε η εταιρεία για να το δοκιμάσω. Είναι αντιηλιακό γαλάκτωμα προστασίας και λάμψης. Εμπλουτισμένο με λάδι Monoi και επιχρυσωμένα μαργαριτάρια. Η μυρωδιά σ'αυτό το αντιηλιακό είναι τέλεια, όπως και τα επιχρυσωμένα μαργαριτάρια που κάνουν την επιδερμίδα να αστράφτει. Δεν είναι λιπαρό και έχει φωτοσταθερή προστασία UVA UVB. Αυτό το αντιηλιακό όπως έχω ξαναπεί στο Post μου εδώ το φοράω όχι μόνο πρωί αλλά και βράδυ γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η χρυσόσκονη που μένει και κάνει την επιδερμίδα να αστράφτει.

  Για το πρόσωπο χρησιμοποιώ την αντιηλιακή κρέμα της Carroten με δείκτη προστασίας 40. Την χρησιμοποιώ καθημερινά και εκτός παραλίας. Μου αρέσει πολύ το άρωμα της καθώς και ότι δεν αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα μου.
 Επίσης προστατεύει απο τα ηλιακά εγλαύματα και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας επειδή διαθέτει ισσοροπημένο σύστημα φωτοσταθερών, ανόργανων και οργανικών φίλτρων UVA-UVB. Με σύπμλεγμα βιταμινών Α+Ε+C για αναδόμηση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.Με ενυδατικά και καταπραυντικά συστατικά για τη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας, καθώς και τη μείωση των ερεθισμών που προκαλεί η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.



 Για τα μαλλια μου χρησιμοποιώ απο την Oriflame το HairX Summer Care leave-in conditioner. Είναι ένα μαλακτικό σπρέυ μαλλιών που δε χρειάζεται ξέβγαλμα με UV forte+ που τα προστατεύει, τους χαρίζει λάμψη και τα βοηθάει στο ξέμπλεγμα. Το χρησιμοποιώ όταν είμαι στην παραλία και κάνει τα μαλλιά μου πολύ μαλακά, μυρίζουν τέλεια και ξεμπερδεύουν εύκολα. Μ'αρέσει πολύ.. :)



Αυτάαα.. :)
Εσείς τι αντιηλιακά χρησιμοποιείται;
Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο απο τα παραπάνω; Πείτε μου την γνώμη σας.
Φιλιά..
Εμμανουέλα
<3

 Υ.Γ. Άλλη μια μέρα έμεινε για το giveaway μας. Γι'αυτό όσοι δεν έχετε πάρει μέρος, προλάβετε..:)

2 σχόλια: