Followers

iHerb Code

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τι να διαλέξω; Χρειάζομαι την βοήθεια σας..!!

Γειά σας ομορφες.. Τι κάνετε;
 Εγώ θέλω την βοήθεια σας όπως διαβάσατε και στον τίτλο γιατί δεν ξέρω τι να διαλέξω.
Πρώτο είναι το θέμα των μαλλιών μου. Πρίν λίγο καιρό κουρεύτηκα και πήρα την μεγάλη απόφαση να κάνω αφέλειες. Ήθελα μία αλλαγή και έτσι για πρώτη φορά στη ζωή μου το τόλμησα και έκανα αφέλειες. Ήταν κάτι διαφορετικό και μου άρεσαν αλλά τα μαλλιά μου μακραίνουν πολύ γρήγορα και έτσι μετά από 1-2 μήνες είχαν μακρύνει. Αναγκαστικά τα σήκωνα πάνω γιατί είμαι κ λίγο περίεργη και δεν τα μπορώ μέσα στα μάτια μου. Τώρα έχουν μακρύνει και έχει γίνει μια ωραία φράντζα. Το θέμα είναι ότι τώρα θέλω να κουρευτώ και δεν ξέρω πώς. 
Να ξανα κάνω αφέλειες ή να τα αφήσω να μακρύνουν και να κόψω το υπόλοιπο μαλλί; 
Γι'αυτό χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θα σας βάλω 2 φωτογραφίες μου για να μου πείτε τι μου πάει καλύτερα με ή χωρίς αφέλειες.

Με αφέλειες

Χωρίς αφέλειες

Πως με προτιμάτε λοιπόν; Για να ακούσω τις απόψεις σας γιατί και εγώ έχω πελαγώσει.. Να σας πώ επίσης πως το μαλλί μου είναι σπαστό (το φυσικό μου είναι στις φώτο χωρίς αφέλειες η δεξιά). Για να δώ τι έχετε να μου προτείνετε.. :D

Για το δεύτερο θέμα που θέλω την βοήθεια σας είναι για την επιλογή δώρου σε 2 αγαπημένα μου πρόσωπα. Το πρώτο δωράκι είναι για την αδερφή μου την Πέπη η οποία έχει γενέθλια σε λίγες μέρες.. :) Σκεφτόμουν να της πάρω ίσως μία τσαντα ή καλλυντικά.. Καμία άλλη ιδέα; Καλά αυτό εντάξει πιστεύω ότι είναι εύκολο. Κάτι θα βρώ να της πάρω μπορεί και αξεσουάρ.

Το δεύτερο δωράκι που θέλω να πάρω είναι για το αγόρι μου γιατί έχουμε επέτειο σε λίγες μέρες και κλείνουμε 2 χρόνια. :D Εδώ θέλω επειγόντως την βοήθεια σας γιατί δεν ξέρω του τα έχω πάρει όλα. Δεν θέλω να του πάρω ρούχα ξανά. Θέλω να του πάρω κάτι χρήσιμο, που θα το βολευτεί. Θέλω όμως και να χαρεί όταν το δεί, να μην το περιμένει. Δεν ξέρω χρειάζομαι απελπισμένα την βοήθεια σας.. :P Helppppp !!!


Ανυπομονώ για τις απαντήσεις σας για να δώ και τι έχετε να μου προτείνετε.. 
Φιλιά...
Εμμανουέλα
<3

15 σχόλια:

  1. Κατά τη γνώμη μου σου πηγαίνουν περισσότερο οι αφέλειες! :)
    Σχετικά με τα δωράκια, όπως είπες εσύ στην αδερφή σου είναι εύκολο να βρεις τι θα πάρεις! Ξέρεις τι θα της αρέσει πάνω κάτω! Εγώ π.χ. στη δική μου θα της πάρω το αγαπημένο της άρωμα από ένα super αρωματοποιείο! Με λίγο ψάξιμο γενικά οι αδερφές και οι φίλες είναι εύκολες στα δώρα! ;)
    Τα αγόρια όμως είναι πολύ δύσκολη κατηγορία! :Ρ Εγώ κάθε φορά που θέλω να του πάρω κάτι σπάω το κεφάλι μου! Γενικά δεν μου αρέσουν τα πρακτικά δώρα, τύπου ρούχα, οπότε δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ! Εσύ τον ξέρεις καλά οπότε ξέρεις τι θα του αρέσει και τι θα τον ευχαριστήσει πιο πολύ! Μερικές προτάσεις είναι να του φτιάξεις κάτι μόνη σου που θα είναι συμβολικό για σας π.χ. μια κορνίζα με μια φωτογραφία σας ή ακόμα και άλμπουμ (δεν ξέρω βέβαια αν είστε των φωτογραφιών), μπορείς να του μαγειρέψεις, να πάτε μια μίνι εκδρομή... Γενικά πάντως νομίζω ότι το καλύτερο είναι κάτι που θα το κάνετε κάτι μαζί!
    Ελπίζω να βοήθησα κάπως αν και εδώ που τα λέμε όταν διαβάζω τέτοια δεν με βοηθάνε ποτέ αν και έχω κάνει πολλά απ' αυτά και έχουν πετύχει! Το πιο σημαντικό πάντως είναι να νιώσει ο άλλος ότι το έκανες μέσα απ' την καρδιά σου ακόμα κι αν του δώσεις μία σοκολάτα που πήρες από το περίπτερο! ;)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ.. Βοήθησες αρκετά και εγώ σκεφτόμουν να κάνω ένα άλμπουμ με φωτογραφίες μας σε συνδιασμό βέβαια και με κάτι άλλο.. :)

      Διαγραφή
  2. Μου αρέσεις καλύτερα χωρίς αφέλειες. Στη φωτογραφία που τα μαλλιά σου είναι φυσικά είναι πάρα πολύ ωραία και σου πάνε!!!
    Όσο για την αδελφή σου σίγουρα υα της βρεις κάτι! Για το αγόρι σου από τη στιγμή που έχετε επέτειο και δεν είνια η γιορτή σου μπορείς να ετοιμάσεις κάτι για δύο! Μια ρομαντική έξοδο ή ένα ρομαντικό 2ήμερο- 3ήμερο!
    Φιλάκια, καλό μήνα και χρόνια σας πολλά! Να είστε πάντα αγαπημένοι και έυτυχισμένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις ωραίες ιδέες σου.. :)

      Διαγραφή
  3. Kai egw protimw tis afeles s dinoun allo style einai pio wrea sto proswpo sou :D opote afelakia ^^ oso gia ta dwra ...psarwse tous na deis ti skeftinte na agorasoun h ti tous aresei h oti tous leipei.. episeis den xriazete na einai soni kai kala ekplhksh pigenete kamia volta gia pswnia kai ama thelei na agorasei autos kati partou to esu san dwraki :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εμένα τα αδέρφια μου έχουν αυτή τη βδομάδα, δεν έχω ιδέα τι να πάρω. Στην αδερφή μου μπορεί κανένα καλλυντικό.
    Χρόνια Πολλά για την επέτειο. Αν καπνίζει πάρε ένα zippo. Μπορείς να πας σε φωτογραφείο και να τυπώσεις φωτογραφία σας σε κούπα, μαξιλάρι, οτιδήποτε.
    Για τις αφέλειες είναι μεγάλη ιστορία. Στο blog μου έχω στην κατηγορία hair φωτογραφίες μου με αφέλειες. Μου αρέσουν πολύ, αλλά αν τις βαρεθείς είναι δύσκολο να τις ξεφορτωθείς. Τώρα τις έχω μακρύνει και θέλω να κρατηθώ να μην τις κόψω. Τις κόβω μόνη μου και όποτε μου τις πειράζουν στο κομμωτήριο μου τις χαλάνε. Μην ακούς κανέναν, δες εσένα τι σε βολεύει. Εμένα συνήθως μου λένε να μην κόψω, αλλά εμένα μου αρέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά και για τις ιδέες.. :) Όσο για τις αφέλειες δεν ξέρω ακόμα.. :P

      Διαγραφή
  5. Εγώ είμαι fan των αφελειών!!
    Πιστεύω ότι σου πήγαιναν και να τα ξανακάνεις έτσι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ και εγώ το σκέφτομαι να τις ξανακάνω.. :)

      Διαγραφή
  6. Έχεις βραβείο! :)
    http://tonesesermou.blogspot.gr/2012/06/lemon-nails.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hi! Μόλις βρήκα το blog σου!Πολύ ωραίο και ελπίζω από δω και πέρα να τα λέμε συχνά! Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα λίγο πιο κοντό κούρεμα με φυλάρισμα! Πιστεύω θα σου πήγαινε πολύ! Φιλάκια!

    Fashionable.gr
    Lot's of love!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή