Followers

iHerb Code

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Galénic

Γειά σας κορίτσια μου.. Τι κάνετε; Πρίν κάποιες μέρες είχα ζητήσει απο την εταιρεία Galénic να μου στείλουν κάποια δειγματάκια. Ευγενέσταστοι και πρόθυμοι να με βοηθήσουν μου έστειλαν στο e-mail μου μια φόρμα να συμπληρώσω με όλα τα στοιχεία μου και τον τύπο δέρματος μου ώστε να μου στείλουν τα κατάλληλα για την επιδερμίδα μου προιόντα. Μετά από λίγες μέρες έλαβα το παρακάτω τέλειο καφέ νεσεσέρ με 3 δειγματάκια. Ξετρελάθηκα. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Tο έχω ερωτευτεί το νεσεσέρ, το οποίο μπορώ άνετα να το κρατάω και σαν τσαντάκι. :P Τι λέτε; Δεν είναι τέλειο;

Τα δειγματάκια είναι:
  1. Ελιξήριο λάμψης Nectalys για αγωγή 21 ημερών, για πρόληψη των πρώτων ρυτίδων και ένα λαμπερό και υγιές δέρμα.
  2. Κρέμα ημέρας Nectalys με αντιηλιακό δείκτη SPF 15, για πρόληψη των πρώτων ρυτίδων και ενυδατικά στοιχεία.
  3. Κρέμα ματιών Nectalys, για πρόληψη των πρώτων ρυτίδων και αποσυμφόρηση μαύρων κύκλων και σακούλων.
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο την κρέμα ημέρας, για την οποία έχω να πώ τα καλύτερα. Εκτός την τέλεια μυρωδιά που έχει, αφήνει την περιοχή κάτω και γύρω απο τα μάτια απαλή και λαμπερή. 
Εσείς γνωρίζεται την εταιρεία: Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν της; Μείνατε ευχαριστημένοι;

Την εταιρεία Galénic μπορείτε να την βρείτε:
 www.galenic.gr και στο fb εδώ

Περιμένω τις απαντήσεις σας.. :)
Μέχρι το επόμενο post
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

10 σχόλια:

  1. Πραγματικά τέλειο και το νεσεσεράκι και τα δείγματα!! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από την συγκεκριμένη εταιρία αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω την κρέμα ματιών! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ.. Όντως είναι φοβερά.. Στα προτείνω.. :D

      Διαγραφή
  2. se parakalw thelw na se rwtisw kati steile m ena mnm sto face m an mporeis...egina k egw melos s...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι θίγεις ένα θέμα ταμπού για την blogoκοινότητα. Άλλες από τις bloggers απλά δεν σχολιάζουν αυτό το θέμα του να ζητάει κάποια προϊόντα μιας εταιρίας για να κάνει review και άλλες το κατακρίνουν και μάλιστα πάρα πολύ έντονα υπό την έννοια ότι αν ζητήσεις ένα προϊόν και άσχημη γνώμη δεν μπορείς να πεις και επίσης η αξία αναγνωρίζεται με τον καιρό οπότε μια εταιρία είναι πιθανό να σε επιλέξει στο μέλλον από μόνη της! Εγώ είμαι στις μετριοπαθείς μάλλον. Αν θες όμως μια συμβουλή είναι το να κάνεις review μόνο σε προϊόντα που αγοράζεις μόνη σου, εκτός κι αν κάποια εταιρία σε επιλέξει να κάνεις κάποιο review για κάποιο προϊόν και στο στείλει από μόνη της. Με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσεις και την κριτική και ίσως και unfollow.
    Φιλιά!
    Πέρνα κι από το blog μου. Έχεις βραβείο! :)
    http://tonesesermou.blogspot.com/2012/05/harvey-prince.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι είναι κακό. Δεν ζήτησα να μου στείλουν προιόντα σε κανονικές συσκευασίες. Ζήτησα δειγματάκια ώστε να τα δοκιμάσω, να δώ αν μου αρέσουν, μου ταιριάζουν και να τα αγοράσω. Γι'αυτό το λόγο υπάρχουν και τα δειγματάκια. Αντί να τα ζητήσω απο το φαρμακείο, τα ζήτησα από την ίδια την εταιρεία. Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό και ούτε πρόκειται να πώ ψέματα. Αλλά σε ευχαριστώ για την επισήμανση και για το βραβείο. :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία που σου έστειλαν τα πραγματάκια! Και το νεσεσέρ τέλειο.
    Είμαι το καινούριο σου μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή