Followers

iHerb Code

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Nivea Hair Care...

Γειά σας κορίτσια μου.. Έχουμε να τα πούμε κάμποσες μέρες αλλά ήμουν out of town :P . Ήμουν στο χωριό του αγοριού μου και δεν είχα ίντερνετ αλλά επέστρεψα δριμύτερη.. :D
Σήμερα κορίτσια μου θα σας πώ για την μάσκα μαλλιών Nivea Intence Repair. Για την ακρίβεια είναι μάσκα επανόρθωσης, που αναδομεί τα μαλλιά με πρωτείνες και φυσικά έλαια. Επίσης υπόσχεται ότι μειώνει αισθητά το σπάσιμο της τρίχας και προστατεύει απο την ψαλίδα. Την έχω δοκιμάσει 2-3 φορές οπότε δεν μπορώ να πώ κάτι ακόμα για την ψαλίδα αλλά  μπορώ να πώ είναι ότι είμαι κατενθουσιασμένη. Αφήνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά, μαλακά, φαίνονται υγιή και έχει τέλεια μυρωδιά. Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Χρησιμοποιείται μάσκα μαλλιών; Ποιά; Για πείτε μου..


  Η τιμή της δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι και αυτό γιατί εγώ την πήρα δωρεάν..  Τώρα θα με ρωτήσετε πώς και απο πού; Έψαχνα εδώ και κάμποσο καιρό να πάρω μία μάσκα μαλλιών οπότε όταν πήγα στο περίπετρο και είδα το περιοδικό Celebrity να την έχει δώρο το άρπαξα αμέσως γιατί ήταν και το τελευταίο (τυχερή ήμουν) για να την δοκιμάσω..  Πλήρωσα δηλαδή μόνο 2,50 ευρώ. Αξίζει να το πάρετε και να την δοκιμάσετε.. :)




 Αυτά απο εμένα..
Φιλιά
Εμμανουέλα
<3

6 σχόλια:

  1. Εγώ χρησιμοποιώ την Elvive Δράση Αργινίνης X3 και είμαι ευχαριστημένη!! :) Περιμένω να ακούσω την γνώμη σου για την μάσκα της Nivea..

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α!! Ελπίζω να το προλάβω!!
    Εγώ χρησιμοποιώ μια μασκα απο την le petit marseillais ( αυτή με γάλα καριτέ και μέλι)...είναι καλή αλλά λίγο βαρια αν βάλω παραπάνω ποσότητα.

    http://eleonority.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειχα δοκιμασει και εγω μια μασκα nivea και ειχε υπεροχο αρωμα!!!
    Miss Starshiny

    ΑπάντησηΔιαγραφή